Geschiedenis van Boursin® TV Commercials FAQ Boursin®

Over Boursin®

Geschiedenis van Boursin®

Het lekkerste roomkaasje uit Frankrijk dankt haar naam aan François Boursin. Hij raakte geïnspireerd door de in Frankrijk populaire fromage frais. Bij deze verse roomkaas werden altijd verse kruiden gelegd, zodat iedereen zijn eigen kruidenkaas kon maken. François Boursin verfijnde en perfectioneerde het recept. Tot hij in 1957 zijn eigen variant, Ail & Fine Herbes, op de markt kon brengen. Een authentiek Frans kaasje was geboren! Wat het anders maakte? De onderscheidende smaak van knoflook en fijne kruiden, gecombineerd met de zachtheid van roomkaas. En er bleek meer te kunnen met het kaasje. Zo is er bijvoorbeeld Boursin Cuisine, om heerlijk mee te koken. Met de unieke smaak van Boursin in een zachte smaakcombinatie met verse room. Ook zijn er de Boursin Minis, mini bolletjes roomkaas, waarmee je ieder gerecht verrijkt. Boursin blijft je inspireren!

Delen

TV Commercials Belijk alle commercials

Tout le monde aime Boursin®

Boursin was het eerste kaasje in Frankrijk met een eigen TV-commercial. De slagzin 'du pain, du vin, du Boursin' maakte het merk Boursin in Frankrijk al snel populair en werd zelfs onderdeel van de Franse cultuur. Maar niet alleen in Frankrijk! Boursin wordt in keukens van maar liefst 35 landen op 5 verschillende continenten gebruikt. Iedereen is dol op Boursin!

Boursin®Ssst! Geheim recept…

Boursin wordt nog steeds op dezelfde manier gemaakt als vijftig jaar geleden. Met precies de juiste smaakbalans tussen knoflook, bieslook en peterselie. Daarna wordt het roomkaasje gemengd met de beste melk, zout en peper. De rest van het recept houden we binnen de muren van Boursin strikt geheim. Maar dat het hier om één van de lekkerste roomkaasjes van Frankrijk gaat, weet iedereen.

Heb je vragen over Boursin® ? Bekijk onze FAQ lijst eens of stel ons een vraag.
Meer informatie