Romige risotto met gegrilde tonijn
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Dit recept geeft een twist aan je risotto, door de gegrilde tonijn en Boursin.
Hiermee geef je een twist aan je pastagerecht! Een gegratineerde zalmfilet op een bedje van spaghetti met verse spinazie in combinatie met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light is het perfecte recept voor pastaliefhebbers.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 5 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 20 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
4 zalmfilets (150 gram per persoon)
300 gram spaghetti
500 gram verse spinazie
2 sneetjes witbrood (of paneermeel)
1 sjalotje, fijngehakt
1 el olijfolie
Zout
Peper
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
2 zalmfilets (150 gram per persoon)
150 gram spaghetti
250 gram verse spinazie
1 sneetje witbrood (of paneermeel)
1/2 sjalotje, fijngehakt
1/2 el olijfolie
Zout
Peper
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.