Recept

Vitello & Boursin op rozemarijntoast

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Met deze borrelplank maak je gegarandeerd indruk bij je gasten! De combinatie van kalfsfricandeau en Boursin op rozemarijntoast geven een unieke smaakvariatie, waar menig gasten van onder de indruk zullen zijn.

Summary
recipe image
Recipe Name
Vitello & Boursin op rozemarijntoast
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 7 min

  • Totale tijd 17 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Stokbrood
  • Roer de olie, rozemarijn en knoflook door elkaar.
  • Strijk de plakjes stokbrood in met de rozemarijnolie.
  • Leg naast elkaar op een bakplaat.
Afbakken
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Plaats de bakplaat in het midden van de oven.
  • Rooster de stokbroodjes 7 minuten.
Serveren
  • Leg de rozemarijntoast op een mooie plank.
  • Leg de plakjes kalfsfricandeau ernaast.
  • Doe de kappertjes in een klein schaaltje.
  • Serveer met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden.
  • 80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 100 gram gebraden kalfsfricandeau

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 stokbrood, schuin in dikke plakken gesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el kappertjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el fijngehakte rozemarijnblaadjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 teen knoflook, fijngeperst

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 50 gram gebraden kalfsfricandeau

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/4 stokbrood, schuin in dikke plakken gesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el kappertjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 el fijngehakte rozemarijnblaadjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 teen knoflook, fijngeperst

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Vitello & Boursin op rozemarijntoast
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: