1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin

Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin

Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 75 gram Boursin (½ pakje)
  • 250 gram rundergehakt
  • ½ stuks ui (klein)
  • ½ stuks ei
  • 1 eetl. paneermeel
  • 1 tl. Franse mosterd
  • 1 eetl. ketjap manis
  • 50 gram (vloeibare) margarine
  • Peper en zout
  • Huidige waardering 3 van 5 sterren
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Snipper het halve uitje zo fijn mogelijk.
Meng het gehakt met de ui, mosterd, paneermeel en ketjap en breng op smaak met peper en zout.
Kneed het gehakt goed door tot het gaat plakken.
Dit goed doorkneden is van groot belang voor het niet leeglopen van de gehaktbal.
Stap 2 Neem het gehakt voor 1 gehaktballetje (ca.30 gram).
Draai hiervan een balletje en druk hem plat in je handpalm.
Duw hier een halve theelepel Boursin in en vouw het goed dicht.
Laat het balletje 15 seconden door je handen rollen om dit weer dicht te kneden.
Stap 3 Verwarm in een braadpan de margarine en braad de gehaktballetjes hierin gaar in ca. 10 minuten.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Cupcake van Boursin
  • Huidige waardering 4.33333 van 5 sterren
difficultydifficultydifficulty 20 min 10 min
Champignons gevuld met ratatouille en gegratineerd met Boursin uit de oven
  • Huidige waardering 5 van 5 sterren
difficultydifficultydifficulty 25 min 15 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® VERSE ROOMKAAS
Knoflook & Fijne Kruiden Light
Het unieke kruidenkaasje van Boursin® is ook verkrijgbaar in een light variant.
Ontdek dit product
BOURSIN® VERSE ROOMKAAS
Sjalot & Bieslook
Proef de frisheid van Sjalot & Bieslook in een overheerlijke combinatie met Boursin® roomkaas!
Ontdek dit product