Bietencarpaccio met Boursin en appel
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Door het zoete van de bietjes en de appel en de romige, kruimelige Boursin®, zal jij en je gezin versteld staan.
Met Boursin maak je snel en gemakkelijk een heerlijke, zelfgemaakte kaasfondue. Smelt, roer en kook de kaas en je kaasfondue is klaar om van te genieten! Verzamel je gasten en geniet van de heerlijke romige Boursin smaak met bijvoorbeeld stokbrood en groenten.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 5 min
Kooktijd 10 min
Totale tijd 15 min
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
2 biefstukken
1 teentje knoflook
250 gram Provençaalse roerbakgroenten
Olijfolie
Peper
Zout
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1 biefstuk
1/2 teentje knoflook
125 gram Provençaalse roerbakgroenten
Olijfolie
Peper
Zout
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.