Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Dit is dé eye catcher op je tafel bij een verjaardag of een borrel. Deze prachtige en overheerlijke zelfgemaakte soesjes zullen een smaaksensatie geven, waar de gasten geen genoeg van zullen krijgen!
Niveau Moeilijk
Bereidingstijd 30 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 30 min
Tip
Open de oven nooit tussentijds, de soesjes zakken dan in.
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
10 cherrytomaatjes
10 dunne plakjes Serrano ham
2 el pompoenpitten
10 prikkers
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
5 cherrytomaatjes
5 dunne plakjes Serrano ham
1 el pompoenpitten
5 prikkers
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.