Recept

Tomatentaart

met Zacht & Romig Knoflook en Fijne Kruiden

Verwen je gezin met deze overheerlijke hartige tomatentaart. Hiermee ga zeker je scoren! Vooral bij de kids!

Summary
recipe image
Recipe Name
Tomatentaart
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 30 min

  • Totale tijd 45 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Deeg
  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Maak het blik deeg open, rol uit en leg het tegen elkaar, zodat er een grote plak ontstaat.
  • Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm (circa 28 cm) met het deeg.
Vulling
  • Bestrijk de bodem met Boursin® Zacht & Romig.
  • Strooi de geraspte Parmezaan erover.
  • Snijd de tomaten in plakken en leg het op de kaas.
  • Snijd de mozzarella in plakken en leg het op de tomaten.
  • Strooi hierover de oregano en versgemalen peper.
  • Besprenkel met de olijfolie.
Afbakken
  • Bak de taart in circa 30 minuten in het midden van de oven goudbruin.
  • 8 el Boursin Zacht & Romig Knoflook en Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 blikje croissantdeeg

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 200 gram geraspte Parmezaanse kaas

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 500 gram Pomodori tomaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 tl oregano

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 bolletje Buffelmozzarella

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 el Boursin Zacht & Romig Knoflook en Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 blikje croissantdeeg

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 250 gram Pomodori tomaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 tl oregano

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 bolletje Buffelmozzarella

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomatentaart
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: