Slim koken
Je eigen dressing Je eigen dressing De perfecte smaakbalans De perfecte smaakbalans Huisbereide karamel Huisbereide karamel Gebruik je restjes Gebruik je restjes Pers je citroen optimaal Pers je citroen optimaal Fabulous cocktails Fabulous cocktails Tik een ei Tik een ei
 

Slim koken

Pers je citroen optimaal

Om zo veel mogelijk sap uit je citroen te halen kies je een grote ronde citroen. Rol hem tussen je handen voordat je hem snijdt en uitperst. Als je even de tijd hebt, kun je hem 5 minuten laten weken in warm water, zodat er nog meer sap uit komt. Heb je een halve citroen over? Leg hem gerust zonder folie in de koelkast. Er komt vanzelf een laagje op dat de citroen beschermd.

Pers je citroen optimaal

In foto's

Pers je citroen optimaal

Groenten en fruit

Verras met citroen

Verras met citroen

Citroen staat voor fris en zomers. Geef je gasten op een warme dag eens een glas wat met een citroenpartje erin. Of een glas (verse) sinaasappelsap met wat citroensap. Heerlijk fris!

Delen