Recept

Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Heerlijk en verrassend – deze borrelgehaktballetjes zullen je gasten elke keer weer verbazen. Geniet en ervaar de unieke smaakcombinatie.

Summary
recipe image
Recipe Name
Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 20 min

  • Kooktijd 10 min

  • Totale tijd 30 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Gehakt
  • Snipper het halve uitje zo fijn mogelijk.
  • Meng het gehakt met de ui, mosterd, paneermeel en ketjap.
  • Breng het op smaak met peper en zout.
  • Kneed het gehakt goed door, tot het gaat plakken.
Gehaktballetjes
  • Neem het gehakt voor 1 gehaktballetje (circa 30 gram).
  • Draai hiervan een balletje en druk hem plat in je handpalm.
  • Duw hier een halve theelepel Boursin® in en vouw het goed dicht.
  • Laat het balletje 15 seconden door je handen rollen om dit weer dicht te kneden.
Braden
  • Verwarm in een braadpan de margarine.
  • Braad de gehaktballetjes in circa 10 minuten gaar.

Tip

Het goed doorkneden van het gehakt is van groot belang, zodat de gehaktballetjes niet leeglopen.

  • 75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 250 gram rundergehakt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 stuks ui (klein)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 stuks ei

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el paneermeel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 tl Franse mosterd

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el ketjap manis

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 50 gram (vloeibare) margarine

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 125 gram rundergehakt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/4 stuks ui (klein)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/4 stuks ei

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 el paneermeel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 tl Franse mosterd

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 el ketjap manis

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 25 gram (vloeibare) margarine

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Borrelgehaktballetje gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: