Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht. Met een ciabatta als basis en tomaat en Boursin® als topping, maak je een voortreffelijk gerecht.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 15 min
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
5 stuks Roma-tomaten
1/4 stuks ciabatta brood
10 blad verse basilicum
2 teen knoflook
1 stuks sjalotje
Scheutje olijfolie
Snufje zwarte peper
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
3 stuks Roma-tomaten
1/8 stuks ciabatta brood
5 blad verse basilicum
1 teen knoflook
1/2 stuks sjalotje
Scheutje olijfolie
Snufje zwarte peper
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.