Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Deze hapjes zijn perfect voor tijdens de kerstdagen. Doordat de zalm op twee manieren wordt bereid en vervolgens op een cracker wordt geplaatst, ontstaat er een heerlijke smaakcombinatie. Hier zullen je gasten geen genoeg van krijgen!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 15 min
Tip
Water met citroensap voorkomt dat de appel bruin wordt, maar laat de appel niet te lang in het water zitten.
60 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
60 gram gerookte zalm
12 crackers
1/2 van een Granny Smith appel
2 citroen
2 snufje vers gemalen peper
30 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
30 gram gerookte zalm
6 crackers
¼ van een Granny Smith appel
1 citroen
1 snufje vers gemalen peper
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.