Risotto met champignons
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Laat je inspireren door deze heerlijke risotto uit de Italiaanse keuken en geniet!
Simpel en verfrissend, door de spread van kappertjes en basilicum. Door appel als basis te gebruiken en hier bovenop de spread te doen, krijg je heerlijk verfrissend gerecht.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 10 min
80 gram Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1 el kappertjes, afgespoeld, drooggedept en grof gehakt
1 appel, klokhuis uitgestoken
1 el verse basilicum, fijngehakt
3 cherrytomaatjes, in kwarten gesneden
40 gram Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 el kappertjes, afgespoeld, drooggedept en grof gehakt
1/2 appel, klokhuis uitgestoken
1/2 el verse basilicum, fijngehakt
2 cherrytomaatjes, in kwarten gesneden
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.