Recept

Klassiek broodje Boursin

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Verwen jezelf of je gasten met een klassiek broodje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden.

Summary
recipe image
Recipe Name
Klassiek broodje Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 0 min

  • Totale tijd 10 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Bereidingswijze
  • Roer de roomkaas los met 1 eetlepel water.
  • Snijd de vers afgebakken stokbroodjes in de lengte doormidden.
  • Besmeer de onderste helft royaal met de losgeroerde Boursin.
  • Bestrooi ze tenslotte met wat fijngehakte kruiden en versgemalen peper.
  • Leg de bovenste helft er op.
  • 150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 stokbroodjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peterselie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 stokbroodje

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peterselie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Klassiek broodje Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: