Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Een heerlijk Italiaans recept waarvan het hele gezin kan genieten. Als basis de welbekende pizzabodem met daar bovenop tomatencrème met Boursin® Cuisine en belegd met courgette en pijnboompitten. Ook leuk, laat de kinderen zelf hun pizza beleggen!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 50 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 65 min
Tip
Je kunt ook een kant-en-klare pizzabodem gebruiken.
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
250 gram bloem
1 zakje gist
1,5 dl water
1 tl zout
3 el olijfolie
1 courgette, in plakjes
3 el pijnboompitten
5 cherrytomaatjes, gehalveerd
3 el geraspte oude kaas
3 el tomatenblokjes uit blik
50 gram rucola
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
125 gram bloem
1/2 zakje gist
0,75 dl water
1/2 tl zout
2 el olijfolie
1/2 courgette, in plakjes
2 el pijnboompitten
3 cherrytomaatjes, gehalveerd
2 el geraspte oude kaas
2 el tomatenblokjes uit blik
25 gram rucola
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.