Recept

Rilette van Gestoomde Makreel

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Een overheerlijk Frans gerecht, wat door levensgenieters als het paradijs op aarde wordt gezien.

Serveer het met geroosterd brood. Smeren en genieten maar!

Summary
recipe image
Recipe Name
Rilette van Gestoomde Makreel
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 25 min

  • Kooktijd 0 min

  • Totale tijd 25 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Makreel
  • Verwijder zorgvuldig alle aanwezige graatjes uit de makreel.
  • Wrijf de makreel met een vork fijn.
Roomkaas Mix
  • Meng de Boursin roomkaas met de roomboter, wijn, citroensap, citroenrasp en knoflook.
  • Schep dit door de makreel.
Combineer en Serveer
  • Serveer de makreel rilette in kleine schaaltjes.
  • Knip de tuinkers af en strooi deze over de rilette met nog wat citroenrasp.

Tip

Dit gerecht is lekker met wat groene salade en geroosterd brood.

  • 80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 300 gram gestoomde makreelfilet

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 40 gram zachte boter

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 el droge witte wijn, bijvoorbeeld Vermouth

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Geraspte schil van 1/4 citroen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 el citroensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 bakje tuinkers

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 teentje knoflook, geperst of fijngesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 150 gram gestoomde makreelfilet

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 20 gram zachte boter

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el droge witte wijn, bijvoorbeeld Vermouth

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Geraspte schil van 1/8 citroen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/4 el citroensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 bakje tuinkers

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 teentje knoflook, geperst of fijngesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rilette van Gestoomde Makreel
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: