Bietencarpaccio met Boursin en appel
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Door het zoete van de bietjes en de appel en de romige, kruimelige Boursin®, zal jij en je gezin versteld staan.
Begin je diner met een overheerlijke, romige tonijntartaar. Door de combinatie van courgette en tonijn, laat je je gasten een unieke smaakbeleving ervaren.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 15 min
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
350 gram verse tonijn
1 ansjovisfilet
1 el kappertjes
1 sjalotje
1 courgette
1 tl verse dille
Sap van een 1/2 limoen
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
175 gram verse tonijn
1/2 ansjovisfilet
1/2 el kappertjes
1/2 sjalotje
1/2 courgette
1/2 tl verse dille
Sap van een 1/2 limoen
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.