Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Verwen je gasten met een heerlijk stukje kabeljauw met verse kruiden in combinatie met groene kruidensaus. Serveer het op gebakken aardappeltjes en je gerecht ziet er smakelijk uit!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 30 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
250 gram kabeljauwfilet
2 sjalotjes
1 dl droge witte wijn
Verse dille
Peterselie
Bieslook
2 el kappertjes
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
125 gram kabeljauwfilet
1 sjalot
1/2 dl droge witte wijn
Verse dille
Peterselie
Bieslook
1 el kappertjes
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.