INSTRUCTIES
Jouw beurt om te koken
-
stap 1
Neem de helft van de gerookte zalm en scheur dit in stukjes in een kom. Meng voorzichtig de zalm met de Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden, zorg ervoor dat je de unieke textuur van de roomkaas behoudt. Plaats het in de koelkast om goed te laten koelen.
-
stap 2
Snijd de rest van de gerookte zalm tot de grootte van de crackers. Als ze niet precies dezelfde grootte hebben, beloven we het aan niemand te vertellen.
-
stap 3
Snijd de appel in schijfjes van 3mm dik. Snijd vervolgens elk schijfje 3 keer in de lengte en 4 keer in de breedte zodat je blokjes van ongeveer 2 bij 3 cm krijgt. Bewaar deze in water met citroensap.
-
stap 4
Smeer de mix van zalm en Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden op de crackers. Het kan gebeuren dat sommige crackers zullen breken, maar haal diep adem en breek niet zelf! Plaats vervolgens de extra plakjes gerookte zalm op de mix en versier het met de stukjes appel. Tenslotte: breng het hapje op smaak met een snelle draai van de pepermolen.
tip
Water met citroensap voorkomt dat de appel bruin wordt, maar laat de appel niet te lang in het water liggen.