Koop vijf verschillende type kaas: romig, stevig, oud, blauw en zacht. Uiteraard is Boursin Verse Roomkaas de perfecte romige kaas voor elk borrelplankje. Bereid ongeveer 85 gram kaas per gast.
Heerlijk op vers gebakken brood, crackers of toastjes. Een perfecte combi met groente, vlees of vis. Boursin is een heerlijke smaakmaker. Onze karakteristieke folie behoudt de smaak. Wikkel hem voorzichtig af en plaats de Boursin op de borrelplank. Een eenvoudig kaas- of botermes zal gemakkelijk door de kruimelige en romige textuur van de verse kaas glijden. Zorg dat je voor elke kaas een ander mes serveert.
Groente zijn een frisse en kleurrijke toevoeging en zorgen voor een lekker contrast. Ideaal om te serveren zijn wortel, paprika, komkommer en cherrytomaatjes.
Verspreid een paar handvol noten rond de schaal, maar overdrijf het niet. Kies maximaal twee of drie notensoorten. We raden aan om geglaceerde pecannoten of walnoten, pistachenoten of amandelen te gebruiken.
Vers of gedroogd fruit, stukjes chocolade, een dikke chutney en zelfs gesprenkelde honing zullen net genoeg contrast toevoegen aan het hartige en zoute smaakprofiel dat je aan het bouwen bent.
Het enige dat nu nog toegevoegd dient te worden, zijn de dragers waarop deze smakelijke creatie kan worden gebracht. Brood, crackers, toastjes en zelfs ambachtelijke chips – kies minimaal twee soorten.
Met een vega borrelplank maak je iedereen blij! Maar je kan er ook altijd nog iets van vlees of vis bij serveren. Drie vaak gebruikte vleeswaren voor op de borrelplank zijn prosciutto, salami en pepperoni. Snijd een paar plakjes van elk en plaats het op het bord. Denk bij vis aan gerookte zalm plakjes of garnalen.
Het enige dat nu nog toegevoegd dient te worden, zijn de dragers waarop deze smakelijke creatie kan worden gebracht. Brood, crackers, toastjes en zelfs ambachtelijke chips – kies minimaal twee soorten.