Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Het barbecueseizoen is weer hier, dus heeft @foodfromclaudnine een heerlijke bijgerechte voor je die je ook kunt meenemen naar een picknick of op tafel kunt zetten bij een borrel: Een krokante Boursin met hete honing.
Alleen 15 minuten in de oven, dus perfect om voor te bereiden en zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen met vrienden 🧀💛
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 25 h
1 Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 kommertje bloem
1 kommertje met 1 opgeklopte ei
1 kommertje panko
5 el honing
1 el appelcider azijn
1 tl chilivlokken