Farmhouse Mac ’n Cheese
met Boursin® Knoflook en Fijne Kruiden
Een stevig, hartig gerecht waar het hele gezin van zal genieten.
Gelaagd met gerookte kalkoen en ham en overgoten met romige Boursin Knoflook & fijne Kruiden, is deze panini elke keer weer een schot in de roos. Maak wat zelfgemaakte chips klaar, serveer met een kom warme soep of eet hem gewoon zo op.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 5 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 10 min
Tip
Om in de oven te koken, wikkelt u elke sandwich in aluminiumfolie en legt u deze op een bakplaat. Bedek met een grote, zware pan en bak op 170°C gedurende 30 minuten.
140 g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
8 sneetjes stevig boerenbrood
8 sneetjes gerookte kalkoen
8 sneetjes gerookte ham
1 kopje jonge rucolablaadjes
1 kopje in plakjes gesneden geroosterde rode paprika
2 eetlepels olijfolie