Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Wat zet jij met oud en nieuw op tafel? Dit vegetarische gerecht waarbij je lekker kunt dippen is ideaal om te delen! Klinkt goed toch? Deze gevulde quesadilla’s van @lifewithmina_com zijn er perfect voor. Een zoete vulling van paprika, zoete aardappel en verse peterselie. Geserveerd met een dipsaus van Boursin Knoflook & Fijne Kruiden , Griekse yoghurt en dille. Fris, vullend en echt fingerfood om samen van te eten.


Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 25 min
80g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

6 tortilla wraps

2 rode paprikas

450g zoete aardappel, gekookt

ongeveer 350g geraspte cheddar of 30+ kaas

zout en peper

2 takjes verse dille

2 takjes verse peterselie
