Gevulde eitjes met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Eieren met een verschil en ongelooflijk lekker!
Deze hartige flensjes geven een twist aan je lunch of bij de borrel. Je kan het naar je eigen smaak variëren, door er iets pittigs of iets hartigs van te maken. De flensjes als basis in combinatie met spinazie en ham of zalm en rucola.

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 60 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 60 min
Tip
De flensjes zijn ook lekker met zalm. Door de spinazie door rucola te vervangen krijg je een pittige variant.
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

1 pak pannenkoekenmix

5 dl melk

2 eieren

300 gram dun gesneden rauwe ram, bijvoorbeeld Serrano ham

500 gram verse bladspinazie

75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

1/2 pak pannenkoekenmix

3 dl melk

1 ei

150 gram dun gesneden rauwe ram, bijvoorbeeld Serrano ham

250 gram verse bladspinazie
