Gepofte Aardappelen
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Een originele en exclusieve twist aan een gepofte aardappel met kaviaar en Boursin.
Een frisse en originele salade op basis van maïs. Lekker en gezond, ideaal op mooie zomerdagen.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 30 min
Tip
In plaats van maïskolven kan je ook een blik maïs gebruiken als je weinig tijd hebt. Laat de maïs goed uitlekken en verwarm hem gedurende 1 minuut in een pan.
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
8 maiskolven
1 rode ui
125 g dikke yoghurt
Geraspte limoenschil
2 el limoensap + 1 limoen voor garnering
1 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel komijn
3 el fijn gesneden koriander
2 el fijn gesneden bieslook
Zout en peper naar smaak
75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
4 maiskolven
1/2 rode ui
65 g dikke yoghurt
Geraspte limoenschil
1 el limoensap + 1 limoen voor garnering
1/2 theelepel paprikapoeder
1/4 theelepel komijn
2 el fijn gesneden koriander
1 el fijn gesneden bieslook
Zout en peper naar smaak