Recept

Open tomatensandwich met Boursin

met Boursin® Knoflook en Fijne Kruiden

If you’re looking for a quick lunch or an easy finger food for a social gathering, look no further. With naan bread as the foundation and a layer of delicate Boursin Garlic & Herbs Cheese this open-face sandwich will leave your taste buds watering.

Summary
recipe image
Recipe Name
Open tomatensandwich met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 5 min

  • Totale tijd 20 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Naan
  • Grill de naanbroodjes tot ze knapperig zijn.
  • Smeer Boursin op elk stukje naan.
Combineren en serveren
  • Top met linzen, tomaat en mango.
  • Voeg peper naar smaak toe.
  • Snijd elke naan in partjes.

Tip

In plaats van naanbrood in de winkel te kopen, maak het zelf. Er zijn veel makkelijke recepten online beschikbaar.

  • Ingrediënten (Voor 4 Porties)
  • 225 g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Open tomatensandwich met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 naanbroden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Open tomatensandwich met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 kopje linzen uit blik

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Open tomatensandwich met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 tomaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Open tomatensandwich met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 kopje mango

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Open tomatensandwich met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Gemalen peper

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Open tomatensandwich met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: