Recept

Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin

met Boursin® Knoflook en Fijne Kruiden

Stroop je mouwen op en maak deze heerlijke romige hapjes.

Summary
recipe image
Recipe Name
Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 0 min

  • Totale tijd 10 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Zalm en kaasmengsel
  • Snijd de gerookte zalm in de lengte in twee aparte helften en opzij zetten.
  • Meng in een kleine mengkom de Boursin-kaas, het citroensap en de crème fraîche.
Spinazie
  • Breng een grote pan water aan de kook.
  • Was de spinaziebladeren.
  • Blancheer ze 10 seconden in kokend water.
  • Vis ze eruit met een tang.
  • Dompel ze onder in ijswater.
  • Droog de bladeren op keukenpapier.
Combineren en serveren
  • Spreid spinazieblaadjes uit.
  • Leg een half plakje gerookte zalm op elk.
  • Smeer het kaasmengsel in het midden van de gerookte zalm.
  • Vouw de randen van de spinazieblaadjes om.
  • Rol ze strak op.
  • Serveer en geniet.

Tip

Wil je broodjes maken voor kinderen? Vervang de gerookte zalm door gekookte ham en de spinaziebladeren door grote slabladeren. Net zo lekker als het originele recept.

  • Ingrediënten (4 personen)⁠
  • 5 eetlepels Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (+extra voor garnering)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 eetlepels crème fraîche

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 12 grote spinaziebladeren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6 plakjes gerookte zalm

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 theelepels citroensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Spinazie- en zalmrolletjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: