Smashed aardappelen
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
De favoriete bereidingswijze voor aardappelen van @Foodfromclaudnine zijn de smashed variant. Heerlijk met zalm en een dip van opgeklopte Boursin.
Aardappelen één keer bakken is gewoon niet genoeg als je Boursin Knoflook & Fijne Kruiden aan de mix toevoegt. De milde sjalotten gecombineerd met stevige bieslook voegen een smaakexplosie toe, terwijl de Gournay kaas de aardappelen een fluweelzachte, heerlijke textuur geeft.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 60 min
Totale tijd 80 min
Tip
Heb je haast? Kook je aardappelen in plaats daarvan in de magnetron. Leg de aardappelen gewoon op een bord met keukenpapier en magnetron op hoog gedurende 15 minuten, of tot ze zacht zijn. Volg de overige stappen, behalve wanneer je de aardappelen opwarmt, doe ze dan 3 minuten in de magnetron op hoog, of tot ze helemaal warm zijn.
1 doosje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (+extra voor garnering)
4 grote bakaardappelen, geschrobd
Zout
Verkruimeld gekookt spek (optioneel)
Thinly sliced scallions or chives (optional)
Gesneden verse peterselie (optioneel)