Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Nog meer variatie op de welbekende beef wellington, maar deze is met vis. @unbloomfotografie maakte deze lekkere Zalm Wellington met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden , aardappeltjes en zwarte truffel! Bekijk hieronder hoe je hiermee indruk maakt deze Kerst.


Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 40 min
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

2 gesneden stukken gerookte zalm zonder vel

200g spinazie

1 fijngesneden sjalot

1 loseklopte ei

bladerdeeg

aardappelbolletjes

zwarte truffel

citroensap

zout en peper
