Recept

Carpaccio Bonbons met Boursin

met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden

Dít is het voorgerecht wat je deze kerst wil maken. Carpaccio bonbons met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden . Het is heel simpel om te maken, ziet er gelijk feestelijk uit en is ontzettend lekker!

Summary
recipe image
Recipe Name
Carpaccio Bonbons met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 20 min

  • Kooktijd 0 min

  • Totale tijd 20 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

  • Verdeel een portie carpaccio over een bord.⁠ Druppel wat olijfolie over de carpaccio.⁠ Verdeel hierover de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en verkruimel de Boursin. ⁠
  • Rasp de verse Parmezaanse kaas eroverheen en in het midden verdeel je wat sla⁠. Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht zodat je een soort bonbon hebt.⁠
  • De bonbon leg je op een mooi bordje, met wat sla erbij en garneer met (extra) ingrediënten die je ook in de bonbon hebt gebruikt.⁠ ⁠
  • Ingredienten voor 4 personen
  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 porties carpaccio (reken ca. 60-75 gram per persoon)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 50g rucola

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el zongedroogde tomaatjes op olie (in kleone stukjes gesneden)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el pijnboompitten (geroosterd)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • parmezaanse kaas (naar smaak)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Carpaccio Bonbons met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: