Worteltaart met Boursin
met Boursin® Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
Perfect voor je paaslunch: een hartige worteltaart met Boursin Zacht & Romig. Zo maak je indruk op je familie én het is gemakkelijk te maken.
KOKEN MET LEFTOVERS – Een quiche is ideaal om restjes in te verwerken: groenten, eieren, of misschien heb je nog zalm, of ham liggen? Het kan allemaal! @foodfromclaudnine maakte deze lekkere quiche met Boursin, prosciutto en cherrytomaatjes. Deze is niet alleen lekker voor je avondeten, maar ook perfect voor de lunch of een picknick. 


Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 45 min
Totale tijd 60 min
160g tarwebloem

12g kristalsuiker

150g koude roomboter, in blokjes gesneden

60g water

zout

125g Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden

3 eieren

250ml room

4 plakjes procuitto

100g cherrytomaatjes, gehalveerd

peper

kiemen en extra Boursin voor garnering
