Tompoucen met zalm en Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin:
fan👏tas👏tisch👏
Deze feestelijke kastanjesoep met eekhoorntjesbrood, gerookt spek en Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden is perfect voor de feestdagen. @hap_en_tap! maakte dit heerlijke recept en het is ook nog eens heel makkelijk te maken.


Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 55
Totale tijd 65 min
230g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

1 sjalot

1 takken bleekselderij

1 plak gerookte spek

400g kastanjes

1 takje tijm

1 blaadje laurier

1 tl peperkorrels

1 liter kippenbouillon of water

200g eekhoorntjesbrood

sneetje geroosterd spek

een aantal kastanjes, apart gehouden

olijfolie

peper en zout
