Romige Gnocchi met Boursin
met Boursin® Plantaardig
Romige gnocchi met tomaat: comfort food ten top, binnen 20 minuten aan tafel en waanzinnig lekker. Met Boursin Plantaardig is het recept ook vegan!
Kun je nog wat inspiratie gebruiken? Plaattaart is altijd een goed idee, of het nu voor de borrel, de lunch of het avondeten is! 🍴 Probeer deze heerlijke variant met de romige Boursin Plantaardig , rode druiven, rode ui, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn. Liever een andere topping? Geen probleem. Je kan eindeloos variëren met plaattaarten, dat is het leuke eraan. Plus, je hebt deze binnen no-time gemaakt en kunt ‘m lekker delen met familie en vrienden. Geniet ervan!
In samenwerking met @weekzondervleesenzuivel
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 35 min
Tip
Deze recept is gemaakt in samenwerking met de nationale @weekzondervleesenzuivel.
2 rollen vers flammkuchendeeg
2 verpakkingen Boursin Plantaardig
2 rode uien, in halve ringen
200g rode druiven, gehalveerd
40g rucola
30g pijnboompitten
4 takjes tijm
1 el balsamicoazijn
zout & peper