Plaattaart, Boursin & Druiven
met Boursin® Plant-Based
Plaattaart is altijd een goed idee! Probeer deze heerlijke variant met Boursin Plantbased, rode druiven en ui, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.
Gemaakt door @beaufood met maar een handje vol ingrediënten én volledig plantaardig. Gepofte zoete aardappels uit de oven met whipped Boursin Plantbased en oesterzwam shoarma! Perfect voor op doordeweekse avonden met de familie. Een grote schaal op tafel en genieten maar! Of serveer de ingrediënten apart zodat iedereen een eigen aardappel kan vullen.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 45 min
Totale tijd 1 h
2 zoete aardappels (450g totaal)
4 el Boursin Plantbased
300g oesterzwammen
1 el shoarmakruiden
1 rode ui
5 el appelazijn
4 takjes verse dille
olijfolie
zout & peper