Recept

Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig

met Boursin®Plantaardig

Een verwennerij voor je smaakpapillen, deze crostini met plantaardige Boursin en pikante peperjam! @ascookedbyginger maakte dit heerlijk hapje. Laat die zomer borrels maar beginnen 🌶🧀🤗⁠

Summary
recipe image
Recipe Name
Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 10 min

  • Totale tijd 20 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slag!
  • Voor het maken van de confituur: Mix de paprika en rode peper zo glad mogelijk in de blender. Doe het geheel dan in een steelpan met de suiker, azijn en zout.
  • Kook een 10 tal minuten in. Giet het dan over in een glazen pot. Laat afkoelen, sluit de pot af en laat opstijven/koud worden in de koelkast.
  • Leg de ciabatta schijfjes op de bakplaat & sprenkel er wat basilicumolie overheen.
  • Rooster 7-8 minuten op 180°C.
  • Smeer in met een dikke laag van de plantaardige Boursin. Lepel daarover wat van de confituur en werk af met versnipperde rucola.
  • 1 rode paprika, in grove stukken (zaadjes verwijderen)⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 rode peper, in grove stukken (zaadjes verwijderen)⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 80 g suiker⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 70 ml witte wijnazijn⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Snufje zout⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 Boursin Plantaardig

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 ciabatta, in schijfjes⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • basilicumolie (gewone olijfolie of lookolie is ook goed)⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • de pikante paprikaconfituur⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • rucola⁠

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Crostini met peperjam en Boursin Plantaardig
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: