Rode Biet Tacos
met Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden
Een lekkere bieten taco met gedroogde vijgen samen met de volle en romige smaak van Boursin.
Lekkere crostini hapjes voor het hele gezin. Heerlijke knapperige sneetjes stokbrood, cantharellenpaddenstoellen en de vertrouwde smaak van Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden. Tip: maak de crostini plantaardig door Boursin Plantaardig te gebruiken!

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 30 min
Tip
Bak de cantharellenpaddenstoelen op hoog vuur voor ongeveer 2 minuten met een scheut olijfolie. De paddenstoelen zullen wat vocht loslaten. Giet ze af en bak ze weer met een klontje boter voor de perfecte bruine kleur.
125 g Boursin® Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden

1 stokbrood

12 kleine cantharellenpaddenstoelen

2 kleine uitjes

36 roze peperkorrels

12 kleine Italiaanse peterselie blaadjes

1 eetlepel boter

Zout, peper

65 g Boursin® Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden

1/2 stokbrood

6 kleine cantharellenpaddenstoelen

1 klein uitje

18 roze peperkorrels

6 kleine Italiaanse peterselie blaadjes

1/2 eetlepel boter

Zout, peper
