Recept

Gevulde Paprika’s

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plantaardig

Een vegetarisch gerecht voor op de barbecue. De gegrilde paprika’s zijn overheerlijk met een vulling op basis van Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden. Tip: Je kunt dit gerecht ook heel gemakkelijk plantaardig maken door onze Boursin plantaardig te gebruiken!

Summary
recipe image
Recipe Name
Gevulde Paprika's
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 15 min

  • Totale tijd 25 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

PAPRIKA'S
  • Steek de barbecue aan en plaats het grillrooster op een middelhoge temperatuur (ca. 175 °C). Je kan de paprika’s natuurlijk ook grillen in een oven.
  • Was de paprika's en snijd ze doormidden.
  • Plaats de paprika's op de grill en grill ze ongeveer 15 minuten op de barbecue. Draai ze om de 3 minuten om. Voeg zout en peper toe naar smaak.
VULLING
  • Bereid ondertussen de vulling voor met de Boursin®: combineer de Boursin® in een kom met de peterselie, limoensap en zout en peper.
  • Als de paprika’s klaar zijn, vul ze met het Boursin® kruidenmengsel, bestrooi ze met bieslook en de rest van de limoenrasp.
  • Serveer warm.

Tip

Probeer dit gerecht ook eens met andere groenten, zoals courgettes of aubergines. Plaats de paprikas op het centrale en heetste gedeelte van de grill.

  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plantaardig

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 8 kleine paprika’s, gemengde kleuren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 theelepel limoensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el fijn gesneden bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Geraspte limoenschil

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout en peper naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plantaardig

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 kleine paprika’s, gemengde kleuren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 theelepel limoensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el fijn gesneden bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Geraspte limoenschil

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout en peper naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: