Gepofte Aardappelen
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Een originele en exclusieve twist aan een gepofte aardappel met kaviaar en Boursin.
Een vegetarisch gerecht voor op de barbecue. De gegrilde paprika’s zijn overheerlijk met een vulling op basis van Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden. Tip: Je kunt dit gerecht ook heel gemakkelijk plantaardig maken door onze Boursin plant-based te gebruiken!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 25 min
Tip
Probeer dit gerecht ook eens met andere groenten, zoals courgettes of aubergines. Plaats de paprikas op het centrale en heetste gedeelte van de grill.
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plant-Based
8 kleine paprika’s, gemengde kleuren
2 el olijfolie
1 theelepel limoensap
2 el fijn gesneden bieslook
Geraspte limoenschil
Zout en peper naar smaak
75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plant-Based
4 kleine paprika’s, gemengde kleuren
1 el olijfolie
1/2 theelepel limoensap
1 el fijn gesneden bieslook
Geraspte limoenschil
Zout en peper naar smaak