Recept

Gevulde Paprika’s

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plant-Based

Een vegetarisch gerecht voor op de barbecue. De gegrilde paprika’s zijn overheerlijk met een vulling op basis van Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden. Tip: Je kunt dit gerecht ook heel gemakkelijk plantaardig maken door onze Boursin plant-based te gebruiken!

Summary
recipe image
Recipe Name
Gevulde Paprika's
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 15 min

  • Totale tijd 25 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

PAPRIKA'S
  • Steek de barbecue aan en plaats het grillrooster op een middelhoge temperatuur (ca. 175 °C). Je kan de paprika’s natuurlijk ook grillen in een oven.
  • Was de paprika's en snijd ze doormidden.
  • Plaats de paprika's op de grill en grill ze ongeveer 15 minuten op de barbecue. Draai ze om de 3 minuten om. Voeg zout en peper toe naar smaak.
VULLING
  • Bereid ondertussen de vulling voor met de Boursin®: combineer de Boursin® in een kom met de peterselie, limoensap en zout en peper.
  • Als de paprika’s klaar zijn, vul ze met het Boursin® kruidenmengsel, bestrooi ze met bieslook en de rest van de limoenrasp.
  • Serveer warm.

Tip

Probeer dit gerecht ook eens met andere groenten, zoals courgettes of aubergines. Plaats de paprikas op het centrale en heetste gedeelte van de grill.

  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plant-Based

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 8 kleine paprika’s, gemengde kleuren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 theelepel limoensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el fijn gesneden bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Geraspte limoenschil

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout en peper naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plant-Based

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 4 kleine paprika’s, gemengde kleuren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 theelepel limoensap

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el fijn gesneden bieslook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Geraspte limoenschil

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout en peper naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde Paprika's
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: