Recept

Hasselback-Pompoen met Boursin

met Boursin®Knoflook en Fijne Kruiden

 

 

Indruk maken met een fantastisch bijgerecht tijdens de kerstdagen?

Ingesmeerd met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden wordt deze Hasselback Pompoen heerlijk romig.

Recept van @easyculi

Summary
recipe image
Recipe Name
Hasselback-pompoen
Author Name
Published On
  • Niveau Makkelijk

  • Kooktijd 25 min

  • Totale tijd 60 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slag!
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Halveer de flespompoen en schep de pitten en draden eruit. Leg de pompoen met de binnenkant naar beneden op een snijplank en snijd de pompoen aan de bovenkant van onder tot boven in.
  • Snijd hem niet helemaal door. Besprenkel de pompoen rijkelijk met olijfolie, peper en zout en masseer dit goed in (ook aan de onderkant).
  • Smeer de bovenkanten van de pompoenhelften met de Boursin en top af met wat verse tijm. Schuif voor 20-25 minuten in de oven totdat de pompoen goudbruin begint te kleuren en zacht is. Sprenkel de honing over de pompoenhelften en garneer met extra tijm en een snufje zout en peper.

Tags: