Feestelijke kaasplank
met Boursin® Knoflook en Fijne Kruiden
Een heerlijk plankje vol met kleine versnaperingen in de warme kerstsfeer.
Een overheerlijk Frans gerecht, wat door levensgenieters als het paradijs op aarde wordt gezien.
Serveer het met geroosterd brood. Smeren en genieten maar!

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 25 min
Tip
Dit gerecht is lekker met wat groene salade en geroosterd brood.
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

300 gram gestoomde makreelfilet

40 gram zachte boter

3 el droge witte wijn, bijvoorbeeld Vermouth

Geraspte schil van 1/4 citroen

1/2 el citroensap

1 bakje tuinkers

1 teentje knoflook, geperst of fijngesneden

40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

150 gram gestoomde makreelfilet

20 gram zachte boter

2 el droge witte wijn, bijvoorbeeld Vermouth

Geraspte schil van 1/8 citroen

1/4 el citroensap

1/2 bakje tuinkers

1/2 teentje knoflook, geperst of fijngesneden
