Bloemkool alfredo pasta met Boursin Plantaardig
met Boursin®Plantaardig
Deze bloemkool alfredo is perfect voor een gezellige avondmaaltijd.
Dinner party time! Een pasta is altijd een goed idee, maar @kirkookt maakte het net even anders met deze romige Boursin plantaardig groentesaus 🍝
https://www.instagram.com/reel/DGdlI7yvWCG/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 30min
Totale tijd 45 min

200 gram rigatoni

3 rode uien

3 eetlepels balsamicoazijn

1 eetlepel basterd suiker

350 gram groene asperges

125 gram gesneden kastanje champignons

2 knoflooktenen, fijngehakt

40 gram panko

1 theelepel chilivlokken

1 theelepel grof zeezout

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel chiliolie

Garnering: Basilicum
