Bloemkool alfredo pasta met Boursin Plantaardig
met Boursin®Plantaardig
Deze bloemkool alfredo is perfect voor een gezellige avondmaaltijd.
Dinner party time! Een pasta is altijd een goed idee, maar @kirkookt maakte het net even anders met deze romige Boursin plantaardig groentesaus 🍝
https://www.instagram.com/reel/DGdlI7yvWCG/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 30min
Totale tijd 45 min
200 gram rigatoni
3 rode uien
3 eetlepels balsamicoazijn
1 eetlepel basterd suiker
350 gram groene asperges
125 gram gesneden kastanje champignons
2 knoflooktenen, fijngehakt
40 gram panko
1 theelepel chilivlokken
1 theelepel grof zeezout
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel chiliolie
Garnering: Basilicum