Kabeljauw met Boursin en asperges
met Boursin®Knoflook en Fijne Kruiden
Het water loopt je in de mond bij deze kabeljauw in een krokant jasje van @foodfromclaudnine met asperges. Lekker met verse brood of gebakken aardappelen.
Deze kleurrijke hummus-tabouleh sandwich zit vol met smaken en texturen en met de Boursin Knoflook en Fijne kruiden maak je het helemaal af.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 35 min
2 el Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
2 rode paprika’s
2 teentjes knoflook in plakjes gesneden
1 theelepel komijnzaad
1 theelepel korianderzaadjes
1/2 theelepel chilivlokken
1/2 blikje kikkererwten
uitgelekt 200 g stevige tofu
3 eetlepels tahini
Sap van 1 citroen
1/2 theelepel zout of naar smaak
100g Boursin Knoflook & Kruiden
270g ciabatta
1 grote tomaat fijngesneden
1/2 komkommer fijngesneden
1/4 rode ui
30 g pak peterselie fijngehakt
Sap van 1/2 citroen
Druppel olijfolie