Gevulde cherrytomaatjes met Serrano ham
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Gevulde cherrytomaatjes, maar dan net even anders!
Maak elke avond taco-avond. Uw gezin zal dol zijn op de lichte hitte die uitstraalt van het romige Boursin Black Pepper Cheese-mengsel dat de sappige tequila-limoenkip aanvult. Serveer het in een tacoschelp naar keuze.

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 50 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 65 min
Tip
Bereid het avondeten van tevoren voor. Marineer de kip en laat hem tot 8 uur in de koelkast staan. Wanneer het tijd is voor het avondeten, rijg je de kip aan een spies en gril je hem zoals aangegeven.
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

250g ananassap

30ml tequila

3 teentjes knoflook

2 eetlepels limoensap

1 eetlepel limoenschil

200g kip

1/2 theelepel paprika

12 soft- of hard-shell taco’s

16g verse koriander

100g salsa

75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

125g ananassap

15ml tequila

1.5 teentjes knoflook

2 eetlepels limoensap

1 eetlepel limoenschil

100g kip

1/4 theelepel paprika

8 soft- of hard-shell tacos

8g verse koriander

50g salsa
