Recept

Tomaat Orzo met Boursin Plant-Based

met Boursin®Knoflook en Fijne Kruiden

 

 

 

Deze romige vegan tomatenorzo met Boursin Plant-Based van @eefkooktzo
is perfect voor als je wat minder vlees wil eten!

Summary
recipe image
Recipe Name
Tomaat Orzo
Author Name
Published On
  • Niveau Gemiddeld

  • Totale tijd 35 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slag!
  • Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook even aan.
  • Voeg dan de zongedroogde tomaten toe samen met de tomatenpuree en bak even mee. Voeg daarna de gesneden tomatenblokjes toe.
  • Dan mag de Orzo erbij, groentebouillon en breng dit aan de kook.
  • Voeg de plantaardige kookroom toe. Dan de spinazie toevoegen tot deze is geslonken. En voeg nog 2-3 eetlepels Boursin plantaardig toe. Kook dit tot de orzo gaar is en breng tot slot op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
  • Ingrediënten
  • 2 el Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 1 ui gesnipperd

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 2 tenen knoflook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 50g zongedroogde

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • tomaten fijn gesneden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 2 eetlepels tomatenpuree

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 300 gram verse tomaten in blokjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 175g orzo

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 500 ml groentebouillon

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 100 ml kookroom (plantaardig)

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • 150g spinazie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • Olijfolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • peper & zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • Optioneel: verse basilicum & extra plantaardige Boursin

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On
  • Optioneel: (Parmezaanse) kaas ter garnering

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Tomaat Orzo
    Author Name
    Published On

Tags: