Vis Wellington met Boursin
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Variatie op de welbekende beef wellington, maar deze is met vis. @unbloomfotografie maakte deze lekkere Zalm Wellington met Boursin, aardappeltjes en zwarte truffel!
Vandaag gaan we aan de slag met een lekker en makkelijk voorgerecht van @eefkooktzo: hartige tompoucen met gerookte zalm én Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
:
fan👏tas👏tisch👏
Dit is echt een allemansvriend, knapperige bladerdeeg, romige Boursin met een beetje ricotta en citroenrasp er door. Een plukje peperige rucola en wat heerlijk gerookte zalm erop. Makkelijk om te maken, prima voor te bereiden en zo lekker!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 12 min
Totale tijd 22 min
100g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
4 blaadjes bladerdeeg (uit de diepvries)
1 eigeel (+ 1 scheutje melk)
2 etl sesamzaadjes
100g ricotta
1/2 etl citroenrasp
25g rucola
100g gerookte zalm