Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Hiermee overtref je ieders verwachtingen. Door gebruik te maken van champignons, verse groenten en rozemarijn, maak je van elk gerecht een overheerlijk gerecht.
Niveau Moeilijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 40 min
Tip
Dit recept wordt als hapje geserveerd, maar je kunt het ook maken als voorgerecht in een portobello en serveren op een salade.
75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
15 stuks champignons
1 courgette
1/2 stuks rode paprika
1 tak rozemarijn
2 el olijfolie
Peper
Zout
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
8 stuks champignons
1/2 courgette
1/4 stuks rode paprika
1/2 tak rozemarijn
1 el olijfolie
Peper
Zout