Champignons gevuld met ratatouille en gegratineerd met Boursin uit de oven
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Door gebruik te maken van champignons, verse groenten en rozemarijn, maak je een overheerlijk gerecht.
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht. Met een ciabatta als basis en tomaat en Boursin® als topping, maak je een voortreffelijk gerecht.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 15 min
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
5 stuks Roma-tomaten
1/4 stuks ciabatta brood
10 blad verse basilicum
2 teen knoflook
1 stuks sjalotje
Scheutje olijfolie
Snufje zwarte peper
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
3 stuks Roma-tomaten
1/8 stuks ciabatta brood
5 blad verse basilicum
1 teen knoflook
1/2 stuks sjalotje
Scheutje olijfolie
Snufje zwarte peper