Spaghetti met Boursin Truffelsmaak en kabeljauw
met Boursin®Truffelsmaak
De Boursin Truffelsmaak zorgt voor de meeste smaak, zo lijkt het helemaal alsof je in een restaurant zit.
Arancini is een super lekker Italiaans borrelhapje met risotto om te delen met je vrienden en familie. Het is weer eens iets anders dan de bitterbal 😉. @Foodfromclaudnine maakte de risotto met Boursin Truffelsmaak, maar dit kan ook perfect met onze andere smaken.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 25 min
Tip
het is makkelijker om de arancini te maken met risotto die je de dag ervoor hebt gemaakt. Dit omdat de rijst goed afgekoeld moet zijn en wat steviger moet zijn
2 el olie
150 gram champignons, in plakjes gesneden
1 ui, fijngesnipperd
200 gram risotto
600 ml bouillon
40 gram parmezaanse kaas, fijn geraspt
1 bol mozzarella, in blokjes gesneden
1 kommetje bloem
1 ei, opgeklopt
1 kommetje paneermeel
500 ml olie om in te bakken
Pesto om bij te serveren