Komkommer perzik salade met Boursin van de BBQ
met Boursin® Sjalot & Bieslook
Boursin op de BBQ? Ja, zeker! Met deze frisse salade met gegrilde perzik, komkommer én Boursin maak jij gegarandeerd indruk op je gasten deze zomer
Alleen maar hamburgers, saté en speklappen op de barbecue leggen, die tijd ligt ver achter ons. Hoera voor groenten en kaas op ‘t vuur! Kaas? Jazeker dat kan gewoon. Of in dit geval een vegan alternatief voor kaas. Chef Estee Strooker bedacht dit recept voor het life cooking zomer event van &C en Boursin.
Klinkt smoky & smeuig jou als muziek in de oren? Dan wil je dit zomerse barbecue-gerecht met gegrilde aubergine, Boursin Plantaardig en wat koriander, karwij en aalbes zeker proberen! Geloof ons, ook #teamvlees gaat dit waarderen.
En ben je nou niet zo’n barbecue-held, dan kan je dit natuurlijk ook in de oven bereiden. Geen probleem!

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15min
Kooktijd 15min
Totale tijd 30min
3 el Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plantaardig

2 aubergines

olijfolie

zout en peper

2 tl karwijzaadjes

100 g gekookte groene of zwarte linzen

2 el balsamicoazijn

25 g pistachenoten (of andere pitten of noten)

1 bosje verse koriander

100 g rode aalbessen of frambozen

Optioneel: eetbare bloemen voor decoratie
