Bruschetta van Boursin met tomaat en basilicum
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht.
Deze bladerdeeg hapjes garanderen een vakantiepauze met een wow-effect! Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruine bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 45 min
300 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

500 gram bladerdeeg

1 ei

3-4 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt, gehakt

2 dl volle room, stijf geslagen

2 handvol postelein

Meel

Zout

150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

250 gram bladerdeeg

1/2 ei

1-2 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt, gehakt

1 dl volle room, stijf geslagen

1 handvol postelein

Meel

Zout
