Vitello & Boursin op rozemarijntoast
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Met deze borrelplank maak je gegarandeerd indruk bij je gasten!
Heerlijk en verrassend – deze borrelgehaktballetjes zullen je gasten elke keer weer verbazen. Geniet en ervaar de unieke smaakcombinatie.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 10 min
Totale tijd 30 min
Tip
Het goed doorkneden van het gehakt is van groot belang, zodat de gehaktballetjes niet leeglopen.
75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
250 gram rundergehakt
1/2 stuks ui (klein)
1/2 stuks ei
1 el paneermeel
1 tl Franse mosterd
1 el ketjap manis
50 gram (vloeibare) margarine
Peper
Zout
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
125 gram rundergehakt
1/4 stuks ui (klein)
1/4 stuks ei
1/2 el paneermeel
1/2 tl Franse mosterd
1/2 el ketjap manis
25 gram (vloeibare) margarine
Peper
Zout
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.